blog di taja oleh:

blog di taja oleh:
klik gambar

UTUSAN AIDILFITRI


Salam Aidilfitri kepada semua teman-teman.

Saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan jutaan syukur kepada Allah SWT kerana memberikan kekuatan dan upaya buat saya dan keluarga untuk melalui Ramadhan kali ini dengan penuh jayanya. Saya menggunakan kesempatan dengan amalan BERPUASA dengan mengambil HERBALIFE sebagai juadah berSAHUR.

Setiap hari sewaktu bersahur HERBALIFE menjadi menu utama saya. Cuma yang bezanya adalah perisa dan campurannya setiap hari. Formula 1 perisa Cokelat dan Vanila adalah menjadi kegemaran saya seisi keluarga. Hasilnya, saya sendiri berjaya mengurangkan hampir 8 kg menjelang Aidilfitri tahun ini. Justeru, sekiranya saudara/i ingin mendapat keputusan seperti saya sila hubungi/ watsapp 018 2523 474 untuk sebarang perkongsian mengenai cara nak diet hari raya

Saya berharap agar saudara/i dan diri saya sendiri menjaga cara nak diet hari raya supaya tidak terlebih makan. Jangan sampai bulan puasa turun 5kg, selepas raya naik 7kg!!

Sebagaimana tulisan saya yang sebelum ini bahawa sangat penting mengawal kalori yang masuk berbanding mengira berapa banyak kalori yang keluar. Ini kerana ia sangat memenatkan. Jadi pastikan anda dapat cara nak diet hari raya.

Selain itu, saya ingin memohon seribu kemaafan diatas segala kekhilafan dan kesalahan saya sepanjang berbicara semasa mengendalikan kursus, seminar, kelas kecergasan serta sesi-sesi lain. Saya juga berharap para pembaca yang budiman memaafkan saya sekiranya ada kesalahan atau mengecilkan hati saudara/i dalam segala penulisan saya dalam blog ini.

Akhir kata, saya berharap saudara/i dapat meraikan Aidilfitri ini dengan penuh ceria, memandulah dengan berhati-hati. Rancang juga perjalanan dengan teliti.


No comments

FIT CAMP (Team Building) 2015

JADIKAN TV BIASA-BIASA ANDA KEPADA TV PALING CANGGIH TAHUN 2019