blog di taja oleh:

blog di taja oleh:
klik gambar

Fitri Shazwan : Pemain Selangor Pertama Ikut Jejak Cristiano Ronaldo


Salam sejahtera kepada semua pembaca blog saya. Terima kasih kerna sudi bertandang dan tidak-henti memberikan sokongan.


Terkini, saya ingin melaporkan bahawa pemain tengah kecil molek pasukan Selangor atau dikenali sebagai 'The Red Giant' iaitu Fitri Shazwan adalah pemain Selangor pertama yang mengikuti jejak Cristiano Ronaldo dengan mengambil HERBALIFE untuk memastikan prestasi beliau ditahap tertinggi.


Fitri Shazwan Pemain Selangor atau dikenali sebagai 'Kecik' kerana tubuh badannya yang comel inginkan nutrisi yang lengkap supaya beliau sentiasa bertenaga sepanjang latihan dan semasa perlawanan. Beliau yang dikenali rakan-rakan pemain serta para pegawai pasukan sebagai seorang yang rajin berlatih sangat mementingkan cara pemakanan.

Beliau bermain dengan pasukan Selangor sejak dizaman remaja sudah sebati dengan jersey Merah Kuning. Dan menurutnya dia perlukan pemakanan yang boleh menjamin tenaga yang diperolehinya dengan terjamin. 


Saya menasihati beliau sebagai seorang pemain professional seperti beliau memerlukan segala keperluan nutrisi dengan kadar paling lengkap khususnya protein untuk keperluan selepas latihan. Protein daripada Herbalife akan membantu Fitri Shazwan Pemain Selangor menggantikan dengan segera segala serat atau 'fiber' yang rosak akibat latihan.

Selain itu, saya juga memberikan tips penting untuk penjagaan makan sepanjang hari Fitri Shazwan sebagaimana setiap sahabat-sahabat yang melantik saya sebagai penasihat pemakanan dan kesihatan mereka. Ini termasuk cara pemakanan dan tips bagaimana HERBALIFE dapat dinikmati dengan sedap dan menyelerakan.

Ini adalah bacaan anggaran tenaga yang diperlukan oleh Fitri Shazwan setiap hari.

Justeru, pilihan Fitri Shawan adalah tepat dengan memilih HERBALIFE untuk membantu meningkatkan prestasi dan memberikan tenaga lebih untuk beliau sebagai seorang pemain bolasepak profesional.


Sekiranya anda juga seorang yang sering melakukan aktiviti-aktiviti fizikal dengan menyertai apa sahaja jenis sukan sudah tentu juga memerlukan bekalan nutrisi dan protein yang mencukupi. Saya berharap dapat berkongsi rahsia bagaimana saya menyediakan program pemakanan untuk Fitri Shazwan dengan anda.

Hubungi / sms / watsapp ke 0182523474

...nantikan esok siapa lagi pemain bolasepak profesional yang akan menggunakan HERBALIFE lagi?

No comments

FIT CAMP (Team Building) 2015

JADIKAN TV BIASA-BIASA ANDA KEPADA TV PALING CANGGIH TAHUN 2019