blog di taja oleh:

blog di taja oleh:
klik gambar

Herbalife Sedap, Mudah dan Mengenyangkan


Salam sejahtera semua, hari ini saya ingin berkongsi tentang cara membuat Shake Herbalife yang sedap. Ramai diantara pengguna yang sering bertanyakan adakah rasa SHAKE HERBALIFE SEDAP?

Dan soalan itu sering saya terima sama ada dalam email, watsapp ataupun secara verbal.

Ada pelbagai cara untuk menjadikan shake Herbalife sedap dan menarik untuk diambil pengguna. Dan ia bergantung kepada masa yang ada, bahan-bahan sampingan dan citarasa anda.

Dan bagi saya hanya ada 2 cara iaitu:

1. cara konvensional dengan mengikut arahan standard (iaitu campuran Herbalife Formula 1 dan Herbalife Formula 3 dengan air sejuk dan mengoncang sehingga ramuan sebati dan minum)

2. cara moden dengan memasukkan campuran supaya rasa lebih segar, sedap dan segera.


Selalunya saya memilih untuk hadam sesuatu yang SEDAP.

Oleh itu, hari ini saya akan berkongsi tentang cara bagaimana campuran Shake HERBALIFE sedap perisa Dutch Chocolate sehingga mendapat rasa FRAPUCHINO Blended seperti di Starbucks!!

Walaubagaimanapun, video ini adalah khusus untuk pengguna-pengguna HERBALIFE dibawah seliaan saya sahaja dan tidak ada kena mengena dengan Syarikat HERBALIFE MALAYSIA ataupun HERBALIFE USA. Ia adalah inisiatif krew www.zackzaihan.com, FIT TV, Nutrifit Club dan saya sendiri.


Sekiranya, anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai cara mudah menurunkan berat badan, nutrisi lengkap, pemakanan untuk sukan (khususnya bolasepak dan berbasikal), meningkatkan stamina dan kecergasan atau nasihat berkaitan sukan dan aktiviti fizikal bolehlah terus hubungi / sms / watsapp ke 0182523474.


No comments

FIT CAMP (Team Building) 2015

JADIKAN TV BIASA-BIASA ANDA KEPADA TV PALING CANGGIH TAHUN 2019