blog di taja oleh:

blog di taja oleh:
klik gambar

Penyerang Kebangsaan Ambil Herbalife Untuk Tingkatkan Prestasi

Salam sejahtera kepada sahabat-sahabat sekalian. Semoga saudara/i pemabaca blog yang budiman ini senantiasa dalam keadaan sihat dan dilindungi rahmat Allah S.W.T.

Hari ini saya akan berkongsi tentang seorang pemain bolasepak profesional telah membuat keputusan bijak dengan mencontohi idola bolasepak dunia Cristiano Ronaldo dengan mengambil HERBALIFE sebagai sumber nutrisi untuk memastikan prestasi beliau meningkat. Abdul Hadi Yahya adalah penyerang kebangsaan percaya Herbalife untuk tingkatkan prestasi.


Abdul Hadi Yahya barangkali tidak asing lagi buat peminat-peminat sukan bolasepak. Pemain kelahiran Meru ini meningkat naik sejak beliau bermain untuk pasukan Piala Presiden dan Pasukan Belia Selangor.

Namun, nama beliau mula menyinar ketika diberikan peluang sebagai penyerang utama pasukan Terengganu musim 2011/2012 dan menjadi penjaring terbanyak Liga Super ketika itu dan dinobatkan Anugerah Kasut Emas.


Selepas menyinar bersama pasukan pantai timur itu, Hadi disunting kembali oleh negeri kelahiran beliau iaitu Selangor.

Dan musim 2013/2014 Hadi akan terus berkhidmat untuk pasukan Selangor yang pernah memenangi Piala Malaysia lebih 30 kali. Diberi tanggungjawab sebagai penyerang utama yang akan bergandingan dengan penyerang import, Hadi memerlukan latihan pasukan dan persendirian yang baik. Selain itu, Hadi meneyedari beliau juga memerlukan sumber nutrisi yang terbaik untuk diri beliau.


Memahami hakikat bahawa seseorang pemain profesional mesti mendapatkan nutrisi yang baik dan seimbang, Hadi telah menghubungi saya untuk mendapatkan khidmat nasihat bagaimana Herbalife untuk meningkatkan prestasi mampu membantu beliau. Kami menetapkan tarikh perjumapaan.


Ketika pertemuan tersebut, saya mengambil informasi berkaitan latarbelakang kesihatan dan fizikal Hadi. Selain itu, saya juga mengambil 'Physical Assesment' untuk memastikan apa yang benar-benar diperlukan Hadi.
Dan akhirnya, saya memberikan cadangan mengikut keperluan Hadi.

Sehingga hari ini, Hadi memberitahu saya bahawa Herbalife untuk tingkatkan prestasi benar-benar membantu beliau dalam prestasi dan beliau menyatakan bahawa beliau sentiasa bertenaga dan cergas.

Sekiranya anda juga mahukan khidmat nasihat untuk menurunkan berat badan, meningkatkan prestasi sukan, menambah tenaga, meningkatkan kecergasan, program diet bolehlah menghubungi / sms / watsapp 0182523474.


No comments

FIT CAMP (Team Building) 2015

JADIKAN TV BIASA-BIASA ANDA KEPADA TV PALING CANGGIH TAHUN 2019