blog di taja oleh:

blog di taja oleh:
klik gambar

TAHNIAH MALAYSIA LAYAK KE SEMI FINAL BOLASEPAK SUKAN SEA 2017



Bolasepak sukan No 1 hampir semua negara.
.
Kadang2 ada yg kata biar tak menang semua acara SUKAN SEA asal menang bolasepak!!
.
Jadi semoga timnas menang di semi final juga!!
.
.
Saksikan video kawan Abam Roy ni kental menyemarakkan game Malaysia lawan Laos di Shah Alam malam tadi.
.
Memang meriah suasana di Stadium Shah Alam semalam. Melalui video mamat ni jer dah rasa macam kat stadium pulak dibuatnyer..
.
Brader ni sampai setelah game bermula.
.
Siap sempat menerbangkan drone atas ketinggian 200 meter. Ia mengatasi ketinggian maksimum Stadium Shah Alam lebih kurang 198 Meter.
.
Saksikan permandangan cantik aksi penyokong dan pemain dr pandangan atas awan.
.
Yg bestnya, ia tidak pernah disiarkan oleh mana2 stesen TV tempatan atau antarabangsa.
.
Jika anda klik link youtube di bawah ini, maka andalah diantara org2 yg pertama menontonnya
.
Justeru, jgn lepaskan peluang ini.
.
Saksikan sendiri bgmn permandangan dr atas stadium.
.
Kemudian, anda juga bole melihat bgmn suasana penyokong2 Malaysia bersorak.
.
Kpd mereka yg tak berkesempatan dtg juga dpt merasakan bgmn suasana sepanjang perlawanan dr parking lot, pintu masuk, gerai2 jualan dll lagi peristiwa menarik yg dirakam.
.
Klik PLAY (HD), LIKE, SHARE
.
.
Anda juga bole menonton banyak lagi video2 menarik di channel youtube beliau:
.
https://www.youtube.com/channel/UC5ZvSZe9lokYbbryzmZeEzg

No comments

FIT CAMP (Team Building) 2015

JADIKAN TV BIASA-BIASA ANDA KEPADA TV PALING CANGGIH TAHUN 2019