blog di taja oleh:

blog di taja oleh:
klik gambar

Samsung Galaxy S9 Plus Telah Dimiliki

VIDEO PENUH MASA AMBIL SAMSUNG GALAXY S9 PLUS

Pada 9 Mac 2018 yang lepas, semua peminat tegar smartfon Samsung yg membuat pre-order pada minggu sebelumnya telahpun diberikan peluang untuk menjadi diantara mereka yg pertama memiliki Samsung Galaxy S9 Plus.


Sebagaimana peminat-peminat kelas S oleh Samsung ini saya turut tidak mahu ketinggalan untuk memilikinya.Apatahlagi selepas serius memuatnaik video-video berkaitan smartfon ini.Dulu saya pernah memuatnaik video pengalaman menggunakan Samsung Galaxy S8 Plus. Tontonnya melalui YOUTUBE ini:


Kemudian, saya turut memuatnaik pula video Samsung Galaxy Note 8 :Semasa nak mengambil peranti terkini drpd Samsung ini, saya memilih untuk mengambilnya di Pusat Jualan Samsung di IOI City Mall, Putrajaya.
.
Pagi itu saya mengayuh basikal drpd rumah ke sana.

ia mengambil masa lebih kurang 30 minit drpd rumah saya. Pagi yang agak sejuk itu menjadi panas apabila sy tidak dibenarkan untuk membawa basikal kesayangan saya untuk masuk ke dalam mall. Sy sangkakan basikal boleh dibawa masuk tanpa berkayuh.

Sy fikir hanya mahu menyorong sahaja basikal sambil ke dalam mall untuk mengambil Samsung Galaxy S9 Plus saya nanti. Tetapi, ia tidak dibenarkan oleh Polis Bantuan yang menjaga pintu masuk. 

Mula2 saya nak lawan.... 

Kemudian, sy terpaksa menerima arahan beliau kerana cara teguran beliau yg sangat berhemah.

Selepas menyelesaikan permasalahan nak parked basikal, saya menerima sekali lagi kejutan masalah untuk mendapatkan set Samsung Galaxy S9 Plus ini.

Apakah masalah berikutnya ini???

Kalau saya tak atasi memang takkan dapat peranti terkini buatan Korea Selatan ini!!

Apa masalahnya???

saksikan video penuh dgn PLAY (HD) video ini.

Selain itu, anda juga boleh menonton dgn kualiti lebih baik di YOUTUBE ini:

No comments

FIT CAMP (Team Building) 2015

JADIKAN TV BIASA-BIASA ANDA KEPADA TV PALING CANGGIH TAHUN 2019