blog di taja oleh:

blog di taja oleh:
klik gambar

Nyah Kotak Samsung Galaxy Note 10 Plus Malaysia


Selepas seminggu lebih menggunakan peranti terbaharu daripada Samsung iaitu Galaxy Note 10 Plus, 2 hari lepas baru saya ada kesempatan untuk memuatnaik video Nyahkotak Samsung Galaxy Note 10 Plus tersebut di Youtube.

Kesempatan ini saya umumkan untuk kembali aktif di Channels Youtube Zack Zaihan yang sudah ke uadara sejak tahun 2014 lagi.

Selain itu, laman web blog ini juga akan menjadi medan dimana saya akan meluahkan segala apa yang terfikir dalam benak fikiran saya.

Ini termasuk penulisan ilmiah mengenai sukan dan rekreasi serta kaitan golongan muda.

Tambahan minat saya yang mendalam dalam bidang teknologi juga akan akan coretkan dalam posting-posting saya selepas ini.

Akan tetapi bidang Kesihatan dan Kecergasan tidak akan saya pinggirkan kerana asas itulah blog ini bermula.

Setakat ini sudah 2 minggu lebih saya menggunakan (bersambung....)
(sambungan)..... Samsung Galaxy Note 10 Plus.

Pelbagai pengalaman baru yang saya perolehi semasa menggunakan peranti ini berbanding dengan peranti lain keluaran Samsung sebelum ini.

Paling menarik ialah binaan luarannya yang ber-glow dan menu pilihan saya ialah jenis Auro Glow. Memang bersinar-sinar.Binaan belakang peranti hebat ini pastinya akan menyebabkan sesiapa akan terngiang-ngiang dalam benak otak masing-masing seandainya anda mencuba dan memegang peranti ini samada mencuba kawan punya atau pun mencubanya di kedai-kedai talifon berdekatan.

Sekiranya, anda tidak beli sudah tentu akan dikhuatiri terbawa-bawa dalam mimpi.

Saya akan mengeluarkan segala pandangan saya terhadap peranti fon pintar ini dalam siri TECH REVIEW di channels Youtube Zack Zaihan akan datang.

Pastikan anda subscribe channel saya di YOUTUBE.

Perbezaan Note 10 Plus dan Note 10 biasa.


No comments

FIT CAMP (Team Building) 2015

JADIKAN TV BIASA-BIASA ANDA KEPADA TV PALING CANGGIH TAHUN 2019